Het grootste aanbod radiozenders van Nederland. FM en alle themazenders op één plek.

Kan jij je nog een leven voorstellen zonder radio? In de auto, op je werk of gewoon thuis op de achtergrond. Radio is overal. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders gemiddeld 2 uur en 37 minuten per dag naar de radio luisteren. Dat is best lang, vind je niet? Is toch al gauw 910 uur per jaar. Méér dan een hele maand dus.

Overal radio luisteren

Radio luisteren kan op heel veel verschillende manieren. Via je autoradio, de ouderwetse versie in de keuken, een dab+ of natuurlijk online. Ongeveer de helft van Nederland luistert naast FM weleens radio via zijn of haar browser of via een app (zoals JUKE). Dat blijkt uit onderzoek van The Media Exchange

Waarom radio luisteren met JUKE zo leuk is

Meer radio- en themazenders op één plek

Fan van radio maar ook van themazenders? Dan ben je bij JUKE op de juiste plek. Beschikt Nederland.fm over de ‘basis’. Bij JUKE kan je terecht voor een uitgebreid aanbod. Je vindt er niet alleen de standaard zenders als Radio 538, Veronica, Q Music en de publieke omroep, maar ook extra’s als Efteling Kids Radio en Dolfijn FM. Om precies te zijn: op Nederland.fm heb je de keuze uit 50 radiozenders. Bij JUKE zijn dat er 66 en dat worden er alleen maar meer! 

Muziek van de radio toevoegen aan je playlist

Klik je op Nederland.fm op play, dan stopt het daar en ga je muziek luisteren. Maar misschien heb jij wel behoefte aan meer. Hoor je een lekker nummertje op de radio dat je nog wel een keer wilt horen? Dan sla je ‘m in JUKE gemakkelijk op in je playlist om later terug te luisteren. Radio én muziekstreaming in één. Ook zie je in één oogopslag welke nummers er op dit moment gedraaid worden en welke nummers hiervoor gedraaid worden per radiozender. 


Hoe dat precies werkt? Dat check je in de video hieronder:

Gemakkelijk én overzichtelijk

Met een wit design oogt JUKE direct een stuk frisser dan andere Nederlandse websites met FM-radiozenders. En dat is belangrijk: want het oog wil ook wat, toch? Je klikt gemakkelijk door alle radiozenders maar ook door genres heen. Themazenders van je favoriete station vind je gemakkelijk maar ook wanneer je graag naar dance luistert geeft JUKE advies welk radiostation daar het beste bij past. 

Meer dan radio luisteren alleen

Eigenlijk proberen we er met JUKE voor te zorgen dat radio luisteren nog gemakkelijker wordt. Niet door alleen radio aan te bieden maar nog veel meer. Laat je inspireren door Bekende Muziekliefhebbers, verzamel je eigen favoriete muziek in playlists en laat onze muziekredactie je helpen om jouw persoonlijke muzieksmaak te ontwikkelen. En weet je het echt even niet meer? We hebben sowieso een playlist voor elk moment van de dag voor je, daar zit altijd wel iets tussen.

Radio luisteren is met JUKE net als Nederland.fm natuurlijk gratis. Klik op de button hieronder of download de app. Zo kun je gemakkelijk vanaf je computer, tablet of telefoon radio luisteren. Waar, wanneer en hoe jij wilt. 


Krijg je geen genoeg van JUKE en wil je nog meer? Dan upgrade je je account makkelijk naar premium. Zo krijg je ook toegang tot onze muziekbibliotheek met al je favoriete muziek, de playlists van onze JUKE Redacteuren en heel veel muzikale inspiratie voor elk moment van de dag. En dat begint altijd bij radio luisteren.

Waar kan je de app downloaden?

Wanneer je gaat radio luisteren met JUKE moet je je dus eerst even registreren op www.juke.nl. Je kan daarna inloggen op de website of de app downloaden voor iOS of Android.

Radio luisteren met JUKE

Vind me op mobiel, laptop, desktop, tablet en Sonos.

web, app, sonos