Close

Ik ben JUKE, 

de nieuwste radio- en muziekapp

Luister naar de laatste muziek, de leukste klassiekers en playlists van muziekkenners en bn'ers voor € 9,99 per maand

Ik ben er voor jou met mijn muziekapp. Of je nu in de auto zit, aan het schoonmaken bent of kilometers wilt maken tijdens het hardlopen. Voor elk moment, elke stemming en elk genre heeft onze muziekapp een eigen playlist. Word je liever wakker met Evers Staat Op? Geen probleem, je luistert van maandag tot en met vrijdag elke ochtend naar de 538-dj via JUKE.

Ik zet de hoogtepunten die je op de radio hoort voor je op een rijtje

Ik ben jouw muziekapp, voor elk moment

Ik geef je de persoonlijke favorieten van de leukste muziekkenners

Ik heb je favoriete hitlijsten, van de Top 40 tot de Top 4000

Ik heb kant-en-klare playlists voor elk moment (van hardlopen tot bbq'en)

Ik heb alle klassiekers, maar ook de nieuwste muziek

Ik heb al je lievelingsmuziek, ook offline

Ik ben al je favoriete muziek

Ik ben jouw muziekapp, of voor jullie samen

De muziek die je luistert in jouw muziekapp wil je kunnen delen. Met je vrienden, je geliefde, je ouders of misschien wel met je collega’s. Muziek om te delen op dit moment. Of muziek om een herinnering weer tastbaar te maken. Misschien heb je wel een playlist in de muziekapp gemaakt die je gewoon wel móet delen met je vrienden. Vol met nummers van die vakantie waar jij 20 jaar geleden zo ontzettend lekker op ging. Denk aan: Sex On The Beach, Barbie Girl en misschien wel De Waarheid van Marco Borsato.


Veel herinneringen koppel je gewoon aan muziek uit die tijd. En ik durf wel te zeggen dat jij waarschijnlijk als eerste op zoek ging naar die nummers in de muziekapp. Je guilty pleasures uit je jeugd, de nummers die je ontroeren en de favorieten van je geliefde. En het liefst (her)ontdek je dat samen. Vergeet daarom vooral niet je playlists uit de muziekapp te delen via Facebook, Twitter of gewoon in je WhatsApp-groep.


Volgende week met je beste vrienden naar een concert van je favoriete band? In de muziekapp zet je gemakkelijk alle meezingers onder elkaar. Zo kunnen jullie samen alvast helemaal in de stemming komen. Met JUKE hoef je nooit alleen te zijn. Een playlist gemaakt waarvan je denkt: dit vindt echt iedereen te gek? Dan zet je ‘m op openbaar. Dan kunnen alle gebruikers van JUKE genieten van jouw playlist. Want waarom zou je dat in een je eentje doen?

PLAYLISTS SAMENSTELLEN

VOORKEUREN OPSLAAN

Kijk rond in JUKE en geniet van alle Nederlandse radiozenders. In het gratis account luister je niet naar volledige nummers.

ALLE RADIO- EN THEMAZENDERS

JE MOET JE WEL EERST AANMELDEN OM ROND TE KIJKEN

JUKE

ZOEKEN OP GENRE

VOORKEUREN OPSLAAN

JUKE Premium

Voor € 9,99 per maand kun je niet alleen genieten van radio, 
maar ook van al je lievelingsmuziek.

ONBEPERKT TOEGANG TOT ALLE MUZIEK

ZOEKEN OP GENRE

PLAYLISTS SAMENSTELLEN

UP-TO-DATE PLAYLISTS VAN MUZIEKKENNERS

JE FAVORIETE HITLIJSTEN

OFFLINE MUZIEK LUISTEREN

ALLE RADIO- EN THEMAZENDERS

Wil je de muziekapp gebruiken, maar geen hoge datakosten op je telefoon? Geen probleem! Je kan de JUKE ook gebruiken in de offline-modus. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw favoriete muziek.


Muziek downloaden kan trouwens alleen als je genoeg opslagruimte op je telefoon hebt. Dus hup, weg met alle apps die je toch nooit gebruikt. 

Ik ben een Nederlandse muziekdienst waarin je ook radio kunt luisteren. Ben ik trots op, want dat is best uniek! Al jouw favoriete radiostations vind je in mijn muziekapp.


Je luistert gratis naar o.a. 538, Sky Radio of Radio Veronica. Ook alle themazenders zitten in de muziekapp. Denk aan Radio 10’s Guilty Pleasures of de 90’s playlist van Veronica.

Op reis? Dan neem je je favoriete muziekapp gewoon met je mee!  JUKE is namelijk ook te gebruiken in het buitenland. En het verdubbeld natuurlijk je voorpret.


Maak alvast een playlist met de hits uit je vakantieland! Let wel op uit de pan rijzende datakosten en gebruik de muziekapp buiten de EU in de offline-modus of via een wifi-netwerk.

radio

Muziekapp mét radio

Muziekapp op vakantie

muziek luisteren

Muziekapp, ook offline

muziek luisteren

Download de iOS of Android app om muziek te luisteren op je mobiel of tablet.

In 3 stappen naar JUKE Premium

Upgrade naar JUKE Premium

Eenmaal aangemeld kan je op de accountpagina jezelf upgraden naar JUKE Premium. Je betaalt € 0,01 om je eerste maand te activeren. 

Meld je aan

Via de aanmeldknop meld je je aan met je e-mail of Facebook account en doorloop de stappen.

Download de app

Vind me op mobiel, Sonos, tablet of web

Devices

PRIVACYBELEID     GEBRUIKSVOORWAARDEN