Ik ben JUKE.

Je favoriete muziek, ook offline. 

In het vliegtuig, in het buitenland of gewoon omdat je even geen internetverbinding hebt.

Muziek downloaden

Muziek downloaden betekent dat je nummers opslaat. Zo kun je er altijd en overal bij, zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Zo wordt er bijvoorbeeld ook niet van je data gesnoept als je lekker muziek wilt luisteren op je telefoon. Let wel op: als je je account definitief verwijdert, zijn je opgeslagen nummers ook weg. Muziek downloaden kan trouwens alleen als je genoeg opslagruimte op je telefoon hebt. Dus hup, weg met alle apps die je toch nooit gebruikt.

Muziek downloaden is fijn, want soms wil je niet afhankelijk zijn van een internetverbinding. Tijdens het hardlopen bijvoorbeeld: als dat lekkere pepnummer halverwege je rondje uitvalt, moet je op de beats van je eigen gehijg thuis zien te komen. Willen we niet. Muziek downloaden is ook fijn voor onderweg: meeblèren in de auto (hoort toch niemand) en om tijd te doden als de trein weer eens vertraging heeft.

Is muziek downloaden legaal?

Bij de term muziek downloaden denk je misschien aan schimmige websites waar je met een druk op de knop een reële kans maakt op virussen, spyware en andere ellende. Maar daar doet JUKE Premium niet aan mee! Muziek downloaden via JUKE Premium is helemaal pluis. We werken samen met platenlabels en auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra en artiesten krijgen netjes betaald.

Muziek streamen of downloaden

Muziek streamen doe je via een internetverbinding en kost je daarom geen opslagruimte, zoals bij muziek downloaden wel het geval is. Al die miljoenen nummers van duizenden artiesten kan je streamen zonder dat je telefoon gaat zeuren dat hij vol zit. En wat dacht je van al jouw favoriete radiozenders? Die stream je ook gewoon, want het internet zit nooit vol. Je verbruikt alleen wel data. Om torenhoge rekeningen te voorkomen, adviseren we je om muziek te streamen via een wifi-verbinding. 

muziek luisteren

Luister naar het beste van de Nederlandse radio en populaire themazenders.

ALLE BEKENDE RADIOZENDERS

JUKE

JUKE Premium

Met een Premium abonnement van € 9,99 per maand geniet je naast radio ook van onbeperkt muziek met bijna 50 miljoen nummers.

ALLE BEKENDE RADIOZENDERS 

ONBEPERKT TOEGANG TOT AL JE FAVORIETE MUZIEK

UITGEBREIDE PLAYLISTS EN HITLIJSTEN VAN ALLE DECENNIA EN GENRES

ZOEKEN OP GENRE, ALBUMS, ARTIESTEN OF SHOWS

UNIEKE THEMAZENDERS EN NON-STOP PLAYLISTS

ZOEKEN OP GENRE OF SHOWS

OFFLINE MUZIEK LUISTEREN

UNIEKE THEMAZENDERS EN NON-STOP PLAYLISTS

FAVORIETE ZENDERS & SHOWS OPSLAAN

NUMMERS TOEVOEGEN AAN JE EIGEN PLAYLISTS

NUMMERS VAN DE RADIO OPSLAAN IN EEN PLAYLIST

FAVORIETE ZENDERS & SHOWS OPSLAAN

VERRASSENDE PLAYLISTS VAN BEKENDE MUZIEKLIEFHEBBERS

In 3 stappen naar JUKE Premium

Meld je aan via de aanmeldknop met je e-mail of Facebook account en doorloop de stappen.

Eenmaal aangemeld kan je op de accountpagina jezelf upgraden naar JUKE Premium. Je betaalt € 0,01 om je eerste maand te activeren.

Download de iOS of Android app om muziek te luisteren op je mobiel en tablet of luister op je computer naar JUKE.

Meld je snel en 

eenvoudig aan

Upgrade naar 

JUKE Premium

Start met luisteren via de app of je computer

Vind me op mobiel, laptop, desktop, tablet en Sonos.

web, app, sonos