Close

Ik ben JUKE.

Je favoriete muziek, ook offline. 

In het vliegtuig, in het buitenland of gewoon omdat je even geen internetverbinding hebt.

hardloopmuziek

Muziek downloaden

Muziek downloaden betekent dat je nummers opslaat. Zo kun je er altijd en overal bij, zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Zo wordt er bijvoorbeeld ook niet van je data gesnoept als je lekker muziek wilt luisteren op je telefoon. Let wel op: als je je account definitief verwijdert, zijn je opgeslagen nummers ook weg. Muziek downloaden kan trouwens alleen als je genoeg opslagruimte op je telefoon hebt. Dus hup, weg met alle apps die je toch nooit gebruikt.

Muziek downloaden is fijn, want soms wil je niet afhankelijk zijn van een internetverbinding. Tijdens het hardlopen bijvoorbeeld: als dat lekkere pepnummer halverwege je rondje uitvalt, moet je op de beats van je eigen gehijg thuis zien te komen. Willen we niet. Muziek downloaden is ook fijn voor onderweg: meeblèren in de auto (hoort toch niemand) en om tijd te doden als de trein weer eens vertraging heeft.

Is muziek downloaden legaal?

Bij de term muziek downloaden denk je misschien aan schimmige websites waar je met een druk op de knop een reële kans maakt op virussen, spyware en andere ellende. Maar daar doet JUKE Premium niet aan mee! Muziek downloaden via JUKE Premium is helemaal pluis. We werken samen met platenlabels en auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra en artiesten krijgen netjes betaald.

Muziek streamen of downloaden

Muziek streamen doe je via een internetverbinding en kost je daarom geen opslagruimte, zoals bij muziek downloaden wel het geval is. Al die miljoenen nummers van duizenden artiesten kan je streamen zonder dat je telefoon gaat zeuren dat hij vol zit. En wat dacht je van al jouw favoriete radiozenders? Die stream je ook gewoon, want het internet zit nooit vol. Je verbruikt alleen wel data. Om torenhoge rekeningen te voorkomen, adviseren we je om muziek te streamen via een wifi-verbinding. 

muziek luisteren

PLAYLISTS SAMENSTELLEN

VOORKEUREN OPSLAAN

Kijk rond in JUKE en geniet van alle Nederlandse radiozenders. In het gratis account luister je niet naar volledige nummers.

ALLE RADIO- EN THEMAZENDERS

JE MOET JE WEL EERST AANMELDEN OM ROND TE KIJKEN

JUKE

ZOEKEN OP GENRE

VOORKEUREN OPSLAAN

JUKE Premium

Voor € 9,99 per maand kun je niet alleen genieten van radio, 
maar ook van al je lievelingsmuziek.

ONBEPERKT TOEGANG TOT ALLE MUZIEK

ZOEKEN OP GENRE

PLAYLISTS SAMENSTELLEN

UP-TO-DATE PLAYLISTS VAN MUZIEKKENNERS

JE FAVORIETE HITLIJSTEN

OFFLINE MUZIEK LUISTEREN

ALLE RADIO- EN THEMAZENDERS

Download de iOS of Android app om muziek te luisteren op je mobiel of tablet.

In 3 stappen naar JUKE Premium

Upgrade naar JUKE Premium

Eenmaal aangemeld kan je op de accountpagina jezelf upgraden naar JUKE Premium. Je betaalt € 0,01 om je eerste maand te activeren. 

Meld je aan

Via de aanmeldknop meld je je aan met je e-mail of Facebook account en doorloop de stappen.

Download de app

Vind me op mobiel, Sonos, tablet of web

Devices