Close

Alles wat je wilt weten over de nieuwste radio- en muziekapp

Met JUKE Premium luister je naar de laatste muziek, de leukste classics en playlists van Bekende Muziekliefhebbers voor € 9,99 per maand

Ik ben er voor jou met mijn muziekapp. Of je nu in de auto zit, aan het schoonmaken bent of kilometers wilt maken tijdens het hardlopen. Voor elk moment, elke stemming en elk genre heeft onze muziekapp een eigen playlist. Word je liever wakker met Evers Staat Op? Geen probleem, je luistert van maandag tot en met vrijdag elke ochtend naar de 538-dj via JUKE.

Ik ben jouw muziekapp voor elk moment

Playlists gemaakt door de leukste dj's en BN'ers zoals Giel Beelen

Kant en klare playlists voor elk moment, zoals "Ochtend Pop" of "Van Eigen Bodem"

En natuurlijk altijd & overal radio luisteren

Je favoriete hitlijsten, van de Top40 tot de Top 4000

Alle klassiekers, maar ook de nieuwste muziek

Ik ben jouw muziekapp, deel mij met je vrienden

Heb je een playlist in de muziekapp gemaakt die je gewoon móet delen met je vrienden? Vol met nummers van die vakantie waar jullie 20 jaar geleden zo ontzettend lekker op gingen? Denk aan: Sex On The Beach, Barbie Girl en misschien wel De Waarheid van Marco Borsato? Of misschien zocht je in de muziekapp alle nummers bij elkaar die gedraaid werden op de bruiloft van je zus? Allemaal herinneringen die je kan koppelen aan muziek. Daar luister je het liefst samen naar, toch? Deel je persoonlijke playlists via Facebook, Twitter of gewoon in je WhatsApp-groep. Zo kunnen jullie samen weer terug naar dat moment.


Volgende week met je beste vrienden naar een concert van je favoriete band? In de muziekapp zet je gemakkelijk alle meezingers onder elkaar. Zo kunnen jullie samen alvast helemaal in de stemming komen. Met de muziekapp JUKE hoef je nooit alleen te zijn. Een playlist gemaakt waarvan je denkt: dit vindt echt iedereen te gek? Dan zet je ‘m op openbaar. Dan kunnen alle JUKE gebruikers genieten van jou playlist. Want waarom zou je dat in een je eentje doen?

Wil je de muziekapp gebruiken, maar geen hoge datakosten op je telefoon? Geen probleem! Je kan de JUKE ook gebruiken in de offline-modus. Vergeet dus niet om je playlists op te slaan, zo heb je altijd en overal toegang tot jouw favoriete muziek. 

Ik ben een Nederlandse muziekdienst waarin je ook radio kunt luisteren. Ben ik trots op, want dat is best uniek! Al jouw favoriete radiostations vind je in mijn muziekapp. Je kunt gratis luisteren naar onder andere 538, Sky Radio, Radio Veronica en Radio 10. Als extraatje zitten ook alle themakanalen in de muziek app. Denk aan 538 Non Stop, Radio 10’s Guilty Pleasures of de 90’s playlist van Veronica.

Op reis? Neem je favoriete muziekapp met je mee! JUKE is namelijk ook te gebruiken in het buitenland. Let wel op uit de pan rijzende datakosten en gebruik de muziekapp buiten de EU in de offline-modus of via een wifi-netwerk.

radio

Muziekapp mét radio

Muziekapp op vakantie

muziek luisteren

Muziekapp, ook offline

muziek luisteren

PLAYLISTS SAMENSTELLEN

VOORKEUREN OPSLAAN

Kijk rond in JUKE en geniet van alle Nederlandse radiozenders. In het gratis account luister je niet naar volledige nummers.

ALLE RADIO- EN THEMAZENDERS

JE MOET JE WEL EERST AANMELDEN OM ROND TE KIJKEN

JUKE

ZOEKEN OP GENRE

VOORKEUREN OPSLAAN

JUKE PREMIUM

Voor €9,99 per maand kun je niet alleen genieten van radio, 
maar ook van al je lievelingsmuziek.

ONBEPERKT TOEGANG TOT ALLE MUZIEK

ZOEKEN OP GENRE

PLAYLISTS SAMENSTELLEN

UP-TO-DATE PLAYLISTS VAN KENNERS

JE FAVORIETE HITLIJSTEN

OFFLINE MUZIEK LUISTEREN

ALLE RADIO- EN THEMAZENDERS

Download de iOS of Android app om muziek te luisteren op je mobiel of tablet.

In 3 stappen naar JUKE Premium

Upgrade naar Premium

Eenmaal aangemeld kan je op de accountpagina jezelf upgraden naar JUKE Premium. Je betaalt € 0,01 om je eerste maand te activeren. 

Meld je aan

Via de aanmeldknop meld je je aan met je e-mail of Facebook account en doorloop de stappen.

Download de app

Je vindt mij op mobiel, Sonos, tablet of web

Devices

PRIVACYBELEID     GEBRUIKSVOORWAARDEN